Η εκπομπή του Σακίλ Ο’ Νιλ, δεν αφήνει σε καμία περίπτωση παίκτη που να έχει κάνει κάποιο… μαργαριτάρι σε παιχνίδι του ΝΒΑ. Όλοι περνούν από τον «έλεγχο» του Shaq και… την τιμητική τους είχαν οι Χιούστον Ρόκετς, καθώς είχαν δύο «υποψηφίους» στην κατηγορία του χειρότερου σουτ όλων των εποχών. Δε μιλάμε μόνο για την τελική έκβαση της προσπάθειας, αλλά και για την ενέργεια που προηγήθηκε. 

Η στιγμή που «σοκάρει» τρόπον τινά, είναι εκείνη του Τζος Σμιθ, στον αγώνα των «Ρουκετών», στην έδρα των Γιούτα Τζαζ. Ο 30χρονος φόργουορντ, επιχειρώντας να ξεκινήσει μια προσπάθεια «ένας εναντίον ενός», κατάφερε να κάνει… 25 βήματα! Ναι, δεν είναι υπερβολικό, τόσα έκανε ακριβώς, με το «Shaqtin a fool» να τα απαριθμίζει ένα προς ένα.

Τώρα που πλησιάζουν τα Όσκαρ, αναμφίβολα ο Σμιθ παίρνει το αντίστοιχο «αγαλματάκι» από τον Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος στην προσπάθειά του να βρει πάσα προς συμπαίκτη το, σε αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς πριν σχεδόν έναν χρόνο, είχε κάνει 9 βήματα. Σχεδόν… τα τριπλάσια έφτασε ο συμπατριώτης του! Και να φανταστεί κανείς, ότι είχε προηγηθεί ένα ελεύθερο σουτ του Τζέιμς Χάρντεν, στην άκρη του ταμπλό…