Το ΝΒΑ θυμήθηκε την “clutch” εμφάνιση του Carmelo Anthony με τη φανέλα των New York Knicks εναντίον των Chicago Bulls πριν από 8 χρόνια. Εκείνο το βράδυ ο Μelo σημείωσε 43 πόντους, έχοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μια πολύ κρίσιμη εμφάνιση. 

Το χρονόμετρο έδειχνε 3:45 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού όταν ο Taj Gibson των Bulls ευστόχησε μετά από ασίστ του Derrick Rose σε ένα σουτ μέσης απόστασης και ανέβασε τη διαφορά στους 10 πόντους (91-81). Τότε άρχισε η ανατροπή. Την αρχή πραγματοποίησε για τους Knicks ο J.R. Smith με ένα εύστοχο τρίποντο από τη γωνία και η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον Carmelo Anthony. Με 2 δυναμικά ντράιβ έφερε τη διαφορά στο -3 (91-88). Έντεκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Anthony σούταρε για τρεις και ευστόχησε για ένα τεράστιο σουτ. Στη συνέχεια ο Rose δεν βρήκε στόχο στο δίποντο που επιχείρησε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί παρά το γεγονός πως ο Rose “οργίαζε”, ο J.R. Smith κρατούσε πάλι τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας. Μέχρι που έφτασε ξανά η ώρα του Carmelo Anthony. Με ένα εύστοχο δίποντο αρχικά μείωσε στους 2 πόντους (99-97) και στη συνέχεια και τα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, η μπάλα πήγε ξανά στα χέρια του. Ο Melo πήγε στο ίδιο σημείο που είχε ευστοχήσει και στην κανονική διάρκεια και έκανε το ίδιο πράγμα. Η συνέχεια ήταν η ίδια, ο Derrick Rose δεν βρήκε στόχο και η νίκη άνηκε στους Knicks δια χειρός Carmelo Anthony!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: