Το 2001, όταν υπέγραψε και ο “θρύλος” του ΝΒΑ Michael Jordan στους Washington Wizards, ο ισχυρός άνδρας των Dallas Mavericks Mark Cuban αποκάλυψε μια ιστορία για το πως έφτασε κοντά στην απόκτηση του MJ στην ομάδα του.

Την χρονιά εκείνη, οι Mavericks είχαν “χτίσει” ένα “δυνατό” ρόστερ για τον “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ με παίκτες μέσα όπως o Tim Hardaway, o Raef LaFrentz, o Juwan Howard, αλλά και ο Dirk Nowitzki

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Cuban σε ραδιοφωνική εκπομπή για το γεγονός αυτό:

“Με πήρε τηλέφωνο ο Ντέιβιντ Φολκ, ο ατζέντης του και μου είπε ότι ήθελε να με συναντήσει. “Αγόρασες μια ομάδα και εκπροσωπώ όλους τους σπουδαίους αθλητές, οπότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε” μου είπε και πρόσθεσε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν θα βρισκόταν εκείνη τη μέρα στην πόλη, οπότε θα ήταν καλή ευκαιρία για να συναντηθούμε. Εννοείται πως απάντησα θετικά, δεν είχα συναντήσει ποτέ τον MJ. Άφησα ό,τι είχα να κάνω και πήγα στο γραφείο του Φολκ. Είδα όλα τα έγγραφα μπροστά από τον Τζόρνταν, είχα διαβάσει τις φήμες και του είπα “Μην το κάνεις, μην υπογράψεις. Έλα στους Μάβερικς και θα είμαι πολύ επιθετικός, θα κάνω ό,τι θέλεις για να κερδίσουμε”. Τότε μου απάντησε ότι είχε δώσει τον λόγο του στους Γουίζαρντς”.