Δε βίωσε και το καλύτερο βράδυ του στα παρκέ του ΝΒΑ σήμερα (15/12) τα ξημερώματα ο Σάσα Βεζένκοβ. Ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού κινήθηκε σε ρηχά νερά στη νίκη της ομάδας του κόντρα στους Oklahoma City Thunder με 128-123 γράφοντας 3 πόντους με 1-4 τρίποντα σε 10 λεπτά συμμετοχής -διάστημα στο οποίο έκανε βέβαια την ομάδα του, τους Sacramento Kings, καλύτερη κατά 7 πόντους (4η καλύτερη επίδοση).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, τόσο οι Boston Celtics όσο και οι LA Clippers πήραν τα πιο αξιοπρόσεκτα ματς της Παρασκευής λυγίζοντας στις έδρες τους τους Cleveland Cavaliers και τους Golden State Warriors, αντίστοιχα, με τον James Harden να ξεπερνάει το φράγμα των 25.000 πόντων στην καριέρα του, ενώ την ανοδική τους πορεία από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Zach LaVine συνεχίζουν και οι Chicago Bulls που άλωσαν το Miami και την έδρα των Heat.

Τέλος, τόσο οι εν ενεργεία πρωταθλητές Denver Nuggets την ημέρα που ο Nikola Jokic έγινε ο πρώτος παίκτης από καταβολάς ΝΒΑ με 10+ τριπλ νταμπλ σε 7 σερί σεζόν όσο και οι Utah Jazz – Minnesota Timberwolves συνέχισαν με νέες νίκες στα της Δύσης.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της σημερινής ημέρας (15/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (16/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Tags:
ΝΒΑ