Μπορεί να αγωνίζεται μόλις για 5.5 λεπτά ανά βραδιά φέτος και 6 κατά μέσο όρο γενικότερα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Tacko Fall παραμένει ένας από τους πλέον αξιολάτρευτους για το κοινό παίκτες της λίγκας, με το τεράστιο ύψος του (2.26 μέτρα) και την καλοκάγαθη καρδιά του να είναι τα απαραίτητα στοιχεία στο βιογραφικό του.
Ωστόσο, έχει και την ικανότητα να φανεί -έστω και για λίγο- σημαντικός για την εκάστοτε ομάδα του, με τους πάμπολλους απόντες ελέω (και) κορονοϊού στο ρόστερ των Cleveland Cavaliers να του χαρίζει τη δυνατότητα να παίζει αρκετά περισσότερο από το σύνηθες (14.5 λεπτά στα τελευταία 2 ματς).

Χθες, στην εύκολη νίκη της αρμάδας από το Ohio κόντρα στους Toronto Raptors, o απόφοιτος του UCF μέτρησε 3 πόντους με 1-2 σουτ και 1-2 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 2 τάπες στα 11 λεπτά που πρόλαβε να πατήσει στο παρκέ, διάστημα κατά το οποίο έκανε καλύτερη την ομάδα του κατά 11 πόντους!

Το πιο συναρπαστικό όμως, είναι το κρεσέντο στα επιθετικά του ριμπάουντ, με τον Σενεγαλέζο «ψηλό» να μαζεύει σε 17 δευτερόλεπτα 3 «σκουπίδια» στην ρακέτα των Καναδών, αναγκάζοντας το πλήθος να ξεσηκωθεί!