1) Οι νέοι είναι… ωραίοι

 

Immanuel Quickley και Obi Toppin συνεχίζουν να είναι οι Χ factors που χρειάζεται η μέτρια επιθετική νότα των New York Knicks.

Χθες, πέτυχαν τους 16 από τους 23 πόντους της ομάδας τους στην 4η περίοδο, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος έκλεισε στη θέση του σταρ Julius Randle, που ταλαιπωρήθηκε με φάουλ, και ο πρώτος σε αυτή του Kemba Walker, που συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα.

2) Οι λύσεις των Lakers

Οι LA Lakers μπορεί να είναι εξαιρετικά μέτριοι φέτος, αλλά έχουν την ικανότητα να βγάζουν καινούρια φύλλα από το μανίκι τους κάθε αγώνα.

Χθες, ήταν οι Malik Monk και Avery Bradley με 27 κοινούς πόντους σε 25 σουτ (4-15 τρίποντα), με το deny του τελευταίου στον Walker να παίζει έναν κάποιο ρόλο στη μέτρια ανάπτυξη της Νέας Υόρκης.

3) Κύλησε ξανά στη μετριότητα ο AD

Μετά τα όργια του στο Detroit, ο Anthony Davis επέστρεφε στις μέτριες εμφανίσεις, μένοντας στους 20 πόντους με 23 επιθέσεις κόντρα στους Knicks -με τον Julius Randle να τον κρατάει στα 3-8 σουτ.

Συνολικά, πήρε 17 σουτ, με τα 8 να είναι στο ζωγραφιστό (50% ευστοχία), τα 7 από το mid range (29% ευστοχία) και τα 2 από το τρίποντο, όπου ανοίγεται λιγότερο τελευταία, σε ένα tendency που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

+1) Το φορμάρισμα του Westbrook

Ο Westbrook έδωσε για ακόμα μια φορά στα τελευταία ματς το σύνθημα της ανατροπής κάνοντας μια εξαιρετική 3η περίοδο με 13 προσωπικούς πόντους αλλά και μια εν γένει ώθηση για να γυρίσουν οι Lakers από τη διψήφια απόσταση.

Συνολικά, πέτυχε τους 20 από τους 31 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και έκανε μόνο το 1 από τα 6 συνολικά του λάθη.

Έχουμε πει ξανά πως όταν δεν υπάρχει ο LeBron δίπλα του, ο “Brodie” έχει μεγαλύτερη ελευθερία και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Το ζήτημα όμως είναι η κοινή του σύμπραξη με τον James έπειτα από τόσο καιρό -και μετά τη μέτρια αποτελεσματικότητά τους κόντρα σε Celtics και Pistons.