Ήδη εδώ και έναν περίπου μήνα, από τον αποκλεισμό τους δηλαδή από τους Atlanta Hawks στα ημιτελικά της Ανατολής, οι Philadelphia 76ers φαίνεται πως έχουν χάσει την πίστη τους στο νούμερο 1 πικ του Draft του 2016, τον Ben Simmons, με τον Αυστραλό PG να παζαρεύεται σε πλήθος ομάδων του ΝΒΑ.

Μια από αυτές είναι οι Cleveland Cavaliers, με την ομάδα του Ohio να φερόταν πρόθυμη να προσφέρει αρκετό έμψυχο δυναμικό αλλά και draft picks στους Sixers για χάρη του αποφοίτου του LSU, αλλά οι απαιτήσεις τους φαίνεται πως ρίχνουν στο καναβάτσο ένα ενδεχόμενο trade.

Πιο συγκεκριμένα, η Philadelphia ζητάει όλους τους νεαρούς παίκτες των Cavs αλλά και αρκετές επιλογές πρώτου γύρου σε επερχόμενες «δεξαμενές», κίνηση που απορρίφθηκε άμεσα από τους τελευταίους!

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ακόμα όλα τα ονόματα -πλην του Collin Sexton, που μάλλον είναι… φευγάτος- δεν θα ήταν τόσο άκυρο να εικάσουμε πως ο λόγος μάλλον γίνεται για ένα πακέτο γύρω από τους Sexton, Allen, Garland, Okoro και το νούμερο 3 του φετινού -σημερινού- Draft, σε μια πρόταση που μάλλον δίνει περισσότερα στους 76ers από αυτά που αξίζει ο Simmons.