Οι Philadelphia 76ers ταξίδεψαν στη Georgia γνωρίζοντας πως θα έπρεπε να πάρουν έστω το ένα από τα δύο παιχνίδια που θα έδιναν με τους Atlanta Hawks, και χθες εμφανίστηκαν με το… μαχαίρι στα δόντια!

Πιο συγκεκριμένα, με τη Big 3 τους για ακόμα ένα βράδυ σε μεγάλα κέφια, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν πολύ εύκολα με 127-111 επί των “Γερακιών” και απέκτησαν το προβάδισμα στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά με 2-1.

Ο Joel Embiid ήταν ο κύριος ύποπτος για τους νικητές, με τον Καμερουνέζο να αγγίζει το triple double με μια εκπληκτική all around εμφάνιση (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 τάπες), ενώ και οι Tobias Harris και Ben Simmons ήταν καταλυτικοί με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ αντίστοιχα.
Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί και η συγκομιδή του Dwight Howard, αθλητή γέννημα θρέμμα της Atlanta, που “σκότωσε” την ομάδα των παιδικών του χρόνων -που τίμησε τη σεζόν 2016-17 – με 12 πόντους και 6 “σκουπίδια” σε 13 μόλις αγωνιστικά λεπτά.

 

 

 

 

 

Από την άλλη μεριά, για την Atlanta ξεχώρισαν κυρίως οι Trae Young και John Collins με 28 πόντους, 8 ασίστ και 23 πόντους, 7 ριμπάουντ αντίστοιχα.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ