Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το WNBA, αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο παρουσίασης των Drafts του 2020. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί εικονικά στις 17 Απριλίου χωρίς την παρουσία αθλητριών, προπονητών και δημοσιογράφων. Η Κομισάριος του WNBA Cathy Engelbert θα παρουσιάσει μέσω του ESPN2 σε Live streaming την διεξαγωγή των Drafts του 2020. Μάλιστα, θα διατεθεί και στην εφαρμογή του ESPN η δυνατότητα παρακολούθησής τους.

Συγκεκριμένα, το WNBA εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

“Έφτασε η στιγμή που με τα Drafts το WNBA θα γιορτάσει την επιλογή των εξαιρετικών αθλητριών, των οποίων η σκληρή δουλειά και τα όνειρά τους απέδωσαν καρπούς”, όπως αναφέρει η Κομισάριος Cathy Engelbert. 

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι: 

“Διασφαλίζοντας την υγεία και την ευημερία των prospects, των υπαλλήλων, των αθλητών και όλων όσων συνδέονται με το άθλημα, καθώς αυτό είναι το κυρίαρχο ζητούμενο. Με αυτή τη σκέψη, θα δουλέψουμε επιμελώς με το ΕSPN, για να δημιουργήσουμε ένα αξιομνημόνευτο, αλλά και εικονικό γεγονός, που θα τιμήσει αυτές τις επάξιες αθλήτριες”.

Κατά τη διάρκειά τους, το WNBA θα τιμήσει τις Alyssa Altobelli, Gianna Bryant και Payton Chester, που έφυγαν άδικα από τη ζωή με ένα τραγικό δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου. Επίσης, η διοργανώτρια αρχή σκοπεύει να τιμήσει και τον αδικοχαμένο “θρύλο” του ΝΒΑ Kobe Bryant που έφυγε από τη ζωή την ίδια μέρα στο ίδιο συμβάν. 

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του WNBA:

Tags:
Draft WNBA