Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν χθες στην έδρα τους και γνώρισαν την ήττα με 87-76 από τους Ράπτορς σε ένα κλειστό ματς, όπου «έλαμψε» το άστρο του Ντεμάρ Ντε Ρόζαν. Ο σούπερ σταρ των «πτερόσαυρων» είχε 33π., 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα με 54,5% στα σουτ και 100% ευστοχία στις βολές. Ο Γιάννης το πάλεψε, μπορεί να ήταν μέτριος στην επίθεση για τα δικά του δεδομένα με 14π., αλλά είχε μια γεμάτη στατιστική με 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα, ενώ χρεώθηκε με 4 φάουλ. Για τα «ελάφια» πρώτος σκόρερ ήταν ο Σνελ, ο οποίος είχε 19π. με 5/10 τρίποντα. Η σειρά επιστρέφει  στον Καναδά με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Γκρίζλις νίκησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Σπερς με 110-108 στην παράταση και ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2. Ο Μαικ Κόνλευ ήταν ο κορυφαίος για τις «αρκούδες» με τον 29χρονο γκαρντ να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας με 35π., 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ double double είχε ο Μαρκ Γκασόλ με 16π. και 12 ριμπάουντ. Ο Καουάι Λέοναρντ έκανε ότι μπορούσε, έβαλε 43π. το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ σε πόντους για τον Τεξανό φόργουορντ, αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό με την σειρά να αποκτάει τεράστιο ενδιαφέρον.

Τα «γεράκια» αντέδρασαν και πήραν την πρώτη τους νίκη στην σειρά με τους Ουίζαρντς με 116-98 εντός έδρας μειώνοντας την σειρά σε 2-1. Ο Πολ Μίλσαπ ήταν εντυπωσιακός με 29π., 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα, ενώ στους 27π. σταμάτησε ο Ντένις Σρέντερ, ο οποίος μοίρασε και 9 τελικές πάσες. Για τους «μάγους» ο Ουόλ ήταν ο καλύτερος παίκτης με 29π. και 7 ασίστ, ενώ σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο παρτενέρ του στην γραμμή των γκάρντ, Μπράντλει Μπιλ ο οποίος έμεινε στους 12π. με 0/6 τρίποντα. Η επόμενη «μάχη» είναι και πάλι στο γήπεδο της Ατλάντας τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι Ουόριορς μετά και την χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 119-113 επί των Μπλέιζερς βρίσκονται με το ένα πόδι στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας με την σειρά πλέον να είναι στο 3-0 υπέρ των Καλιφορνέζων. Οι «πολεμιστές» στερήθηκαν για ακόμη ένα ματς τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντουράντ με τον Στέφεν Κάρι να είναι ο κορυφαίος για την ομάδα του Στιβ Κερ. Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς είχε 34π., 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ με 5/14 τρίποντα, ενώ στους 24π. σταμάτησε ο Κλέι Τόμπσον ο οποίος είχε και 3 κλεψίματα. Οι Λίλαρντ και Μακόλουμ ήταν για ακόμη μια φορά οι βασικοί εκτελεστές για τους γηπεδούχους ,πέτυχαν 63π. συνολικά, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να χαρίσουν την νίκη στους Μπλέιζερς και πλέον μένει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Όκλαντ, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση των play offs. Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνει το game 4 και πάλι στο Πόρλταντ.

 

ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 1-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 3-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 2-2

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 2-1

ΔΥΣΗ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 3-0

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μέμφις Γκρίζλις 2-2

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 2-1

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζάζ 2-1

 

Memphis Grizzlies- San Antonio Spurs Full Game Highlights

 

Porltand Trail Blazers- Golden State Warriors Full Game Highlights

Milwauckee Bucks- Toronto Raptors Full Game Highlights

Atlanta Hawks- Washington Wizards Full Game Highlights