Αγωνία στο στρατόπεδο των Pelicans για τον Jonas Valanciunas καθώς αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο και μένει να δούμε τι θα προκύψει. 

Οι Πέλικανς νίκησαν τους Λέικερς (131-126) και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από 10 σερί ήττες, ωστόσο την ίδια στιγμή βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω του Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Ο Λιθουανός σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, με τους Νιου Ορλίανς να ενημερώνουν ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική. Την δεδομένη στιγμή οι Πέλικανς έχουν εκτός δράσης τον Ζάιον Γουίλιαμσον, ενώ μόλις πριν από 10 ημέρες επέστρεψε ο Μπράντον Ίνγκραμ από τον δικό του τραυματισμό.

Προτού αποχωρήσει χτες από το παιχνίδι είχε 18 πόντους, 14 rebounds και 5 assists ενώ την φετινή σεζόν ο Βαλαντσιούνας έχει 14.6 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής (54 αγώνες, όλους ως βασικός), μην έχοντας λείψει προς το παρόν από κανένα παιχνίδι της ομάδας του.