Το 70ο All Star Game της Atlanta έμεινε στην ιστορία ως το πλέον σύντομο από καταβολάς ΝΒΑ, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού δεν άφησε πολλά περιθώρια για το καθιερωμένο Παρασκευο- Σαββατοκύριακο, με όλες τις εκδηλώσεις και τον αγώνα των Team LeBron και Team Durant να λαμβάνουν χώρα την ίδια μέρα, την Κυριακή.

Ωστόσο, το θέαμα ήταν αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της εποχής και της έλλειψης κόσμου από το State Farm Arena των Atlanta Hawks, με τον διαγωνισμό τριπόντων να κλέβει τη δόξα από τον αντίστοιχο των καρφωμάτων!

Συνολικά, 6 παίκτες (Jaylen Brown, Jayson Tatum, Zach LaVine, Mike Conley, Donovan Mitchell, Stephen Curry) έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων που διεξήχθη στα προεόρτια του αγώνα.

Στο μεγάλο τελικό πέρασαν οι Jayson Tatum (25), Stephen Curry (31) και Mike Conley (28), ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Devin Booker των Phoenix Suns.

Εκεί, μίλησε η τεράστια κλάση του σούπερ σταρ των Golden State Warriors, που χάρις το τελευταίο του σουτ νίκησε στο νήμα τoν Conley (28 έναντι 27), σκοράροντας τις 4 από τις 5 τελευταίες προσπάθειές του!

Αυτή ήταν η δεύτερη κατάκτηση της εκδήλωσης από τον Curry, μετά το 2015, ενώ παράλληλα, έγινε μόλις ο 7ος παίκτης από καταβολάς του διαγωνισμού (1986) -αλλά και ο πρώτος από το 2008 και τον δικό μας Jason Kapono– που κατακτάει το τρόπαιο περισσότερες από μία φορές.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Stephen Curry ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της εκδήλωσης με 28, την οποία πρώτος είχε θέσει ο απόντας Devin Booker.

 

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα: