Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να γίνει μόλις χθες τα ξημερώματα ο πρώτος μη Αμερικάνος παίκτης που αναδεικνύεται ο Πολυτιμότερος του ετήσιου All Star Game, 70 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώιμη εμφάνισή του στη Βοστώνη και το φημισμένο Garden!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μπήκε έτσι σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ 3 παικτών, που έχoυν καταφέρει να κατακτήσουν και το MVP της κανονικής διάρκειας της λίγκας, Κορυφαίος Αμυντικός της χρονιάς, αλλά και MVP του All Star Game. Εκτός του Γιάννη, μόνο οι Michael Jordan και Kevin Garnett έχουν κατορθώσει κάτι αντίστοιχο.

Χθες, ο σταρ των Milwaukee Bucks ήταν συγκλονιστικός, αφού τελείωσε το μεγάλο αγώνα της Κυριακής με 35 πόντους και απόλυτη ευστοχία σε 16 ολόκληρα σουτ, 7 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες, κερδίζοντας στο νήμα τον Damian Lillard -που πέτυχε το νικητήριο, με τα νέα δεδομένα του θεσμού, σουτ για το τελικό 170-150 (32 πόντοι, 2 ριμπάουντ).

Παράλληλα, διατήρησε τα σκήπτρα του πρώτου σκόρερ (σε μέσους όρους) στην ιστορία του ASG, αφού μετράει 27.2 μ.ο σε 6 εμφανίσεις, ενώ έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που κατακτάει το νεοσύστατο Kobe MVP award της μεγαλύτερης γιορτής της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, μετά τον Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers) πέρυσι στο Σικάγο.

 

Η στιγμή της βράβευσης του Γιάννη από τον Κομισάριο του ΝΒΑ, Adam Silver:

 

 

 

 Τα highlights του μεγάλου αγώνα:

 

 

 

Oι κορυφαίες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο: