Εξαιτίας ενός πόνου στο γόνατό του ο 26χρονος παίκτης των Brooklyn Nets, Ben Simmons έμεινε εκτός αποστολής τόσο από τον αγώνα κόντρα στους Chicago Bulls όσο και από την αναμέτρηση της Κυριακής εναντίον των Indiana Pacers. H ομάδα από τη ανατολική περιφέρεια του NBA καλείται να είναι πιο προσεκτική μαζί του, διότι είναι πολύ πιθανό να χάσει κάποια από τα επόμενα παιχνίδια.

Ο δημοσιογράφος του Shams Charania ανέφερε ότι ο Ben Simmons έχει ένα πρήξιμο στο γόνατό του και η συμμετοχή του, τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις αγώνες, κόντρα σε Wizards, Hornets και Mavericks, που θα παίξουν οι Nets κρίνεται αμφίβολη.

Τη φετινή σεζόν στο NBA, o Αυστραλός γκαρντ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 6,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 7,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα

Στις 19 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Toronto Raptors, ο γκαρντ των Cleveland Cavaliers, Darius Garland που αγωνίστηκε για περίπου 13 λεπτά πετυχαίνοντας 4 πόντους, χτύπησε στο μάτι του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ αλλά και να χάσει τους επόμενους πέντε αγώνες της ομάδας του.

Την τρίτη ο 22χρονος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις και συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ, έκανε και ασκήσεις με τους βοηθούς του προπονητή J B Bickerstaff.

Την περσινή χρονιά ο Darius Garland αγωνίστηκε σε 68 ματς και μέτρησε κατά μέσο όρο 21,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 8,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα