Ο Andrew Bogut χρειάζεται απλώς ένα διάλειμμα… δεν θέλει ακόμη να βάλει τέλος στη καριέρα του.

Ο έμπειρος center, Andrew Bogut, ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί ένα μικρό διάλειμμα απ’ όλα, ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Αυστραλός, μέσω του προσωπικού του λογαριαμσού στο Twitter, τόνισε πως η καριέρα του θα μπει σε μία παύση, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποιο πρόωρο αντίο…

Συγκεκριμένα, έγραψε «Με όλα όσα γίνονται στον κόσμο το μέλλον δεν φαίνεται ξεκάθαρο, ειδικά στις λίγκες παγκοσμίως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αποσύρομαι, απλώς λέω ότι είναι δύσκολο να πάρω μία τελική απόφαση αυτή την περίοδο. Ο λόγος που το ανακοινώνω αυτό τώρα είναι για να δώσω χρόνο στους Kings να ψάξουν για παίκτες όσο είναι νωρίς.

Έχω απολαύσει το γεγονός ότι είμαι σπίτι μου με την οικογένειά ου και μαθαίνω περισσότερα για τα παιδιά μου από όσα ήξερα μέχρι πρόσφατα. Το σώμα μου απολαμβάνει ένα διάλειμμα έπειτα από 19 σερί μήνες μπάσκετ και ελπίζω να επιστρέψω στο γήπεδο στο μέλλον! Δεν αποσύρομαι, ακόμη.

Όσο για το ποιο είναι το πλάνο μου; Να περάσω χρόνο με την σύζυγό μου και τα παιδιά και σταδιακά να επιστρέψω σε καλή φυσική κατάσταση, απολαμβάνοντας τον χρόνο που συνήθως δεν έχω να περάσω στο σπίτι».


 

 

 

 

 

 

Tags:
Andrew Bogut