Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του δείχνουν για ακόμη μία φορά την ανθρώπινη πλευρά τους αλλά δεν ξεχνούν και που ζούσαν και ξεκίνησαν.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζωγράφου, ανέφερε πως η οικογένεια του «Greek Freak» προσέφερε 10.000 μάσκες στη μάχη κατά του κορονοϊού. Μάσκες οι οποίες θα διανεμηθούν άμεσα στους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ζωγράφου και ο Δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, τόνισε, «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορονοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Ενώ ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε, «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

Δείτε εδω την στιγμή που ο Δήμαρχος και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παραλαμβάνουν τις μάσκες: