Ο Charles Barkley έδωσε την δική του εκδοχή για το ποιος φταίει για την «διάλυση» της μυθικής ομάδας των Chicago Bulls του Michael Jordan, που σάρωνε τα πάντα στο ΝΒΑ στα 90’s.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι φορτώνουν την ευθύνη στον αείμνηστο GM των «Ταύρων» Jerry Krause. Όλοι λένε ότι έκανε τραγικές επιλογές και έτσι διαλύθηκε η μυθική δυναστεία των Bulls του Michael Jordan, που πήρε 6 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998), έσπερνε παντού τον τρόμο και ισοπέδωνε κάθε αντίπαλο.

O «Sir Charles», όμως, θεωρεί ότι άλλος είναι ο… ένοχος. Ο Charles Barkley τόνισε ότι είναι λάθος πως ο Jerry Krause έφταιγε για την εξαφάνιση εκείνης της αληθινής αυτοκρατορίας του ΝΒΑ.

Ο Charles Barkley υπέδειξε άλλον ως… καταστροφέα. Ο παλαίμαχος μύθος του ΝΒΑ ξεκαθάρισε ότι υπεύθυνος για όλα δεν είναι ο Jerry Krause, αλλά ο ιδιοκτήτης των Chicago Bulls, Jerry Reinsdorf και εξήγησε μάλιστα το σκεπτικό του.

Αναλυτικά ο Charles Barkley είπε:

«Την ομάδα δεν την διέλυσε ο Krause. Όποιος πιστεύει πως τη διέλυσε είναι βλάκας. Αυτό οργανώθηκε από τον Jerry Reinsdorf, τον ιδιοκτήτη. Είναι παράλογο να υπάρχει αίσθηση πως ένας… μικρός άνδρας διέλυσε τους Bulls. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική. Ο Jerry Reinsdorf χάλασε τους Bulls επειδή δεν ήθελε να πληρώνει κανέναν.

Σκεφτείτε. Άφησε τον Grant επειδή θα γινόταν free agent και δεν ήθελε να τον πληρώνει άλλο. Δεν λένε για αυτό στο ντοκιμαντέρ. Για αυτό έφυγε και πήγε Orlando. Πλήρωσε καλά τον Michael (σ.σ.: Jordan) τα 2 τελευταία χρόνια. Όταν έδινε στον Michael (σ.σ.: Jordan) λιγότερα από όσα άξιζε, ήταν χαρούμενος ο Reinsdorf. Δεν ήθελε να πληρώνει τον Jordan. Επίσης είχε και τον Pippen με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα άξιζε. Αυτός ήταν ο υπεύθυνος που διαλύθηκαν οι Bulls. Λόγω των χρημάτων. Είναι άδικο να προσπαθούν όλοι να δείξουν πως ο Krause ήταν κακός, είναι χαζό αυτό από τον Jerry Reinsdorf».

 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ BARKLEY ME TON JORDAN ΚΑΙ ΤΟΥΣ BULLS