Ο Barkley πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του όταν κάνει δηλώσεις. Αυτή τη φορά αποφάσισε στο podcast του “Hopps Adjacent” να αναφερθεί στον “θρύλο” του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ Michael Jordan, με αφορμή κιόλας την επικείμενη σειρά του Netflix “Τhe Last Dance”. Ωστόσο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιθανή επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και την κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κορονοϊού.

Δείτε τι δήλωσε ο Charles Barkley:

«Με τον Μάικλ πάντα ήμασταν εξαιρετικοί φίλοι. Τον λατρεύω και μου λείπει πολύ. Πάντα του εύχομαι μόνο το καλύτερο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Δυστυχώς κάποια πράγματα που είπα στο παρελθόν αναφορικά με ορισμένες επιλογές του μάλλον τα παρεξήγησε. Εγώ όμως απλά έκανα τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω».

«Αυτό μου θυμίζει ορισμένους φίλους μου. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί απλά δεν έχω κάνει κάτι λάθος. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι και τώρα φίλος με τον Μάικλ όπως ήμασταν για περισσότερα από 20 χρόνια. Τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Στην τελευταία συνομιλία που είχαμε δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με κάποια πράγματα που είπα. Όμως πιστεύω ότι οι κριτικές μου ήταν δίκαιες. Στην πραγματικότητα η κριτική που έκανα αφορούσε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του. Ουσιαστικά του έλεγαν πάντα ναι σε ότι και αν αποφάσιζε. Πάντα προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Επαναλαμβάνω είναι ο καλύτερος που έχω δει ποτέ».

Στη συνέχεια βέβαια αναφέρθηκε και στην κατάσταση που ζούμε και για το υπόλοιπο της σεζόν λέγοντας:

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν δεν θα ήταν το χειρότερο πράγμα στον κόσμο να ακυρώσουμε τη φετινή σεζόν. Προφανώς το χρηματικό είναι το βασικό θέμα της όλης συζήτησης. Σίγουρα δεν θα πρέπει να υπολογίζουμε στην παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Ας μην μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο, όπου σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν από 75.000 έως 100.000 θεατές. Πως είναι δυνατόν να βρίσκονται τόσο πολλοί σε έναν περιορισμένο χώρο δεν μπορώ να το καταλάβω. Για το ΝΒΑ δεν ξέρω αν είναι λύση να παίξουμε σε άδεια γήπεδα. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει».

«Ένας από τους λόγους που λατρεύω τον Άνταμ Σίλβερ είναι πως από την αρχή ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσουμε την 1 Μαΐου. Οι περισσότεροι γιατροί έχουν πει αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη θα είναι οι δύο χειρότερες εβδομάδες. Επίσης πρέπει να δούμε πώς θα βάλουμε τις ομάδες σε ένα ξενοδοχείο για σχεδόν δύο μήνες. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να βλέπουν τις οικογένειές τους; Δεν νομίζω ότι θα το δεχτούν».