Δεν μίλησε με καλά λόγια για τον 40χρονο play maker των Phoenix Suns ο Patrick Beverley νυν παίκτης των Minnesota Timberwolves, έχοντας περάσει για 1 σεζόν και από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Beverley έδωσε συνέντευξη στο δημοφιλές κανάλι ESPN και κατακεραύνωσε τον άσσο των «ήλιων», όσον αφορά στις αμυντικές επιδόσεις του.

Για την ακρίβεια ανέφερε:

«Έπρεπε να αποβληθεί από τα παιχνίδια. Έκανε φάουλ και δεν του σφύριζαν τίποτα, ενώ σε εμένα οι διαιτητές κοιτάζουν αμέσως το instant replay. Δεν μπορεί να παίξει άμυνα, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Όλο το ΝΒΑ. Ξέρετε ποια είναι η δουλειά των κώνων; Ε αυτό είναι ο Paul. Ένας κώνος.» αναφερόμενος στα ματς των λύκων με τους Suns.

Για τον Curry τα λόγια πάντως ήταν κολακευτικά, αφού αναφέρθηκε και στον άσσο των Warriors.

«Όταν τον έχω αντίπαλο, κοιμάμαι την προηγούμενη ημέρα από τις 8 και λέω στη μητέρα μου ή στην κοπέλα μου να με πάρουν τηλέφωνο, για να με ξυπνήσουν πριν το παιχνίδι.»

Ο 34χρονος guard φέτος έκανε καλή σεζόν με 9.2 πόντους, 4.6 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ σε 58 συμμετοχές στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs (αποκλεισμος στον 1Ο Γύρο από τους Grizzlies) μέτρησε 11 πόντους με 2.6 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ ανά ματς.