Στο podcast του JJ Redick ήταν καλεσμένος χθες (11/3) ο Patrick Beverley, o οποίος και συζήτησε με τον έμπειρο σουτέρ διάφορα σημαντικά κομμάτια της καριέρας του -στεκόμενος ιδιαίτερα στη σχέση του με τον Russell Westbrook και στα έντονα μεταξύ τους ματσαρίσματα στις κόντρες της δυτικής όχθης μεταξύ των Houston Rockets και των Oklahoma City Thunder.

Ουσιαστικά, ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτές οι μονομαχίες αλλά και οι δηλώσεις του Brodie για το ποιόν του ως παίκτη και ως άνθρωπο κατέστρεψαν την καριέρα του διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη για αυτόν και την πραγματική του ουσία στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μου κατέστρεψε την καριέρα. Προπονητικά επιτελεία και παίκτες, οπαδοί, με έβλεπαν διαφορετικά.

Με κοίταξαν σαν, ‘ξέρεις τι, δεν παίζει άμυνα. Απλώς φωνάζει και τρέχει τριγύρω’, και το κράτησε και μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να το κάνουν».

 

 

To εν λόγω ζευγάρι φυσικά είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στο ΝΒΑ, έχοντας χαρίσει μερικές πολύ έντονες στιγμές -με αποκορύφωμα φυσικά τον τραυματισμό του Westbrook έπειτα από το… τάκλιν του Beverley σε ένα ματς στα εδάφη της Oklahoma.