Όπως ήταν ήδη γνωστό εδώ και κάποιες ώρες, ο Chauncey Billups θα είναι ο νέος προπονητής των Portland Trail Blazers, που αποφάσισαν να λύσουν την 9χρονη κοινή τους συνεργασία με τον Terry Stotts εδώ και μερικές εβδομάδες, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με κάθε επισημότητα.

 

 

 

Ωστόσο, η έλευση του μέχρι πρότινος assistant coach του Ty Lue στους LA Clippers δε φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στον Damian Lillard -παρά τις συχνές τους συνομιλίες κατά τη διάρκεια των συζητήσεων- που σύμφωνα με το Yahoo Sports αναμένεται να ζητήσει trade από τον οργανισμό του Oregon!

Αυτή η εξέλιξη -ακόμα και αν δεν φτάσει στο σημείο της απομάκρυνσης- σίγουρα θα δυσκολέψει πολύ την πορεία των Blazers στην επερχόμενη σεζόν, με ακόμα έναν αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο (2-4 από τους Denver Nuggets) να εξοργίζει τον Dame Dolla.

Φέτος, μέτρησε 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ στην κανονική διάρκεια αλλά και 34 πόντους, 4 ριμπάουντ και 10 ασίστ στα Playoffs, όντας ο κύριος άξονας του Portland, και όπως όλα δείχνουν έχει πάψει να αισθάνεται χαρούμενα στην πόλη…