Μετά από 4 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, ο Bogdan Bogdanovic κατάφερε επιτέλους να μπει στα πολυπόθητα Playoffs του ΝΒΑ, όπου με τη φανέλα των Atlanta Hawks βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά της Ανατολής, με τα «Γεράκια» να αντιμετωπίζουν τους Philadelphia 76ers.

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς που έλαβαν χώρα στην πόλη της αδελφικής αγάπης, ο Σέρβος δεν έλαβε αρκετή… αγάπη από το κοινό των Sixers, με τον πρώην παίκτη της Fenerbahce να μη φοβάται ωστόσο τις ορμές των οπαδών, χάρις την πλούσια εμπειρία του στα παρκέ της Ευρώπης και της EuroLeague.

Έτσι, όταν ερωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με τους φιλάθλους στις ΗΠΑ, ο Bogdanovic θυμήθηκε την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν κάθε φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 

«Στο ΝΒΑ δεν σου πετάνε κέρματα ή αναπτήρες όταν σουτάρεις βολές και δεν σου ρίχνουν λέιζερ στα μάτια, όπως έκαναν στον Παναθηναϊκό.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα πράσινα λέιζερ. Είναι πολύ δύσκολο να σουτάρεις έτσι!».

 

Η τελευταία εμφάνιση του παίκτη των Hawks στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό έλαβε χώρα στις 20 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο του Game 2 των Playoffs της EuroLeague, με τον Bogdanovic να οδηγεί τη Fener στη νίκη με 80-75 μετά από μια τρομακτική εμφάνισης της τάξης των 25 πόντων, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ!