Με “φόντο” τα Playoffs του “μαγικού κόσμου” του ΝΒΑ, οι Miami Heat σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησαν επί των Boston Celtics με 124-130 και πλέον είναι πολύ πιθανό να αποφύγουν τα Play-in της διοργάνωσης και θα βρεθούν στα Playoffs. Με τη νίκη αυτή, οι Heat ανέβηκαν στο 37-31, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα της Βοστώνης έπεσε στο 35-33.

Η ομάδα του coach Erik Spoelstra ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους “Κέλτες”. Υπενθυμίζουμε πως οι Celtics αγωνιζόντουσαν χωρίς τον τραυματία Jaylen Brown.

Κορυφαίος για τους νικητές σήμερα ήταν ο Jimmy Butler, ο οποίος έφτασε στο “double-double” μετρώντας 26 πόντους και 11 ασίστ, ενώ παράλληλα πήρε και 8 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Duncan Robinson, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους, ευστοχώντας 6 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Πολύ θετική ήταν και η εμφάνιση του Bam Adebayo, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους και “κατέβασε” 6 ριμπάουντ, ενώ ο Trevor Ariza πρόσθεσε με τη σειρά του 19 ακόμη πόντους.

Από την άλλη μεριά, για τους “Κέλτες” ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Evan Fournier, o oποίος ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους και 8 ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Jayson Tatum, ο οποίος “σταμάτησε” στους 29 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Τέλος, αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Kemba Walker που πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-36, 53-79, 84-105, 124-130

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ