Ο Kevin Durant φέρεται να παρέδωσε τελεσίγραφο στον Joe Tsai για να μείνει στο Brooklyn. Ο ιδιοκτήτης των Nets, πάντως, φρόντισε να τον “αδειάσει” με την ανάρτηση που έκανε στα social media, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στον προπονητή της ομάδας, Steve Nash, όσο και στον general manager Sean Marks.

«Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο έχουν στην στήριξή μου. Θα πάρουμε αποφάσεις για το καλύτερο συμφέρον των Nets», έγραψε αναλυτικά ο ιδιοκτήτης των Nets, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά μαζί.

Ο 34χρονος All-Star έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να γίνει ανταλλαγή από το Brooklyn, ωστόσο καμία ομάδα δεν έχει “βοηθήσει” μέχρι τώρα τους Nets, με τις αξιώσεις που έχουν.

Την προηγούμενη χρονιά ο Durant, την 3η για τον ίδιο στο Brooklyn, είχε 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 55 αγώνες συνολικά.

O “KD” μόλις θα μπει στην 1η χρονιά του 4ετούς συμβολαίου αξίας 194.219.320 δολαρίων που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2021. Τη σεζόν 2022-23 θα αμείβεται 42.969.845 δολάρια. Σε όποια ομάδα κι αν αγωνιστεί…