Τα ξημερώματα της Πέμπτης του Πάσχα οι Μπακς καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους απέναντι στους Μπουλς και με νίκη θα τελειώσουν τη σειρά στο 4-1, για να συνεχίσουν με φόρα στα ημιτελικά των playoffs της Ανατολής.

Εκεί ήδη περιμένουν οι Σέλτικς, οι οποίοι «σκούπισαν» τους Νετς των Durant και Irving με τον Tatum να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και η διαφαινόμενη σύγκρουση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται με ανυπομονησία, αφού ο Έλληνας διεθνής forward και ο σταρ των «Κελτών» διανύουν τρομερή σεζόν και θα βγουν μπροστά, για να ωθήσουν τις ομάδες τους στους τελικούς.

Στο έτερο ματς των ξημερωμάτων της Πέμπτης, οι Ουόριορς περιμένουν στο «σπίτι» τους τον Jokic και την παρέα του, με τους Νάγκετς να μειώνουν τη σειρά σε 3-1. Ωστόσο οι «πολεμιστές» θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο, για να ρίξουν αυλαία στα προημιτελικά και να προχωρήσουν στα playoffs.

Στα ημιτελικά θα βρουν μπροστά τους το νικητή από το ζευγάρι Γκρίζλις-Τίμπεργουλφς, με τις «αρκούδες» να προηγούνται στην εν λόγω σειρά με 3-2.

Το πρόγραμμα:

  • Μπακς- Μπουλς (02:30- Cosmote Sport 4)
  • Ουόριορς- Νάγκετς (05:00)