Οι Milwaukee Bucks είναι μια από τις πιο «καυτές» ομάδες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως από το γεγονός πως μετρούν 8 νίκες στα 10 τελευταία τους ματς, αλλά και 5 συνεχόμενες από την 1η ημέρα του Μαίου.

Χθες, επικράτησαν δύσκολα επί των Houston Rockets -που έχουν χάσει εδώ και εβδομάδες το μαθηματικό τραίνο των Play Ins– με 141-133 στο Wisconsin, βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double χωρίς να αστοχεί σε ούτε ένα δίποντο, αλλά και 3 ακόμα παίκτες να σκοράρουν περισσότερους από 20 πόντους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, ευστοχώντας και στα 8 δίποντα που επιχείρησε (8-11 συνολικά σουτ, 1-2 βολές), ενώ ταυτόχρονα έκανε και μόλις 1 λάθος σε 29 λεπτά.
Παράλληλα, οι Khris Middleton, Brook Lopez και Jrue Holiday πέτυχαν 23, 24 και 20 πόντους, αντίστοιχα, μαζεύοντας αθροιστικά 13 ριμπάουντ και μοιράζοντας 12 τελικές πάσες, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Πλέον, τα «Ελάφια» ανέβηκαν στη 2η θέση της Ανατολικής περιφέρειας ισοβαθμώντας με τους Brooklyn Nets -τους οποίους φέτος έχουν κερδίσει 2 από τις 3 φορές που συγκρούστηκαν- κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή θα έπεφταν με τον κάτοχο της 7ης θέσης που θα προκύψει από το νεοσύστατο Play In (αυτή τη στιγμή, Boston Celtics).

Όσον αφορά τους Rockets -στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους οποίους είχε τραυματιστεί ο Γιάννης– διακρίθηκαν οι Kelly Olynyk με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ αλλά και Kenyon Martin Jr. με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 τελικές πάσες.

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα: