Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθούν σε πολύ λίγο οι Bucks απέναντι στους Miami Heat στο παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τα «ελάφια»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε κανονικά το παρών στο «ζέσταμα». Λίγο μετρά οι Bucks ανακοίνωσαν μέσα από το twitter ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας θα παίξει κανονικά απόψε.

Τα «ελάφια» τα παίζουν όλα για όλα απόψε κόντρα στους Heat. Η ομάδα του «Greek Freak» είναι με την πλάτη στον τοίχο. Χάνει με 3-0 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Κι αν φυσικά χάσει και απόψε, τότε λέει «αντίο» στη συνέχεια της διοργάνωσης και φυσικά… πετάει στα σκουπίδια την μαγική κανονική περίοδο που έκανε, όπου είχε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και όλοι έλεγαν ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλωθεί ως αμφίβολος, αλλά μετείχε κανονικά στην προθέρμανση και θα παίξει

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε φύγει με διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο από το παρκέ στο Game 3 των Bucks με τους Heat και η συμμετοχή στο αποψινό παιχνίδι (6/9- 22:30) ήταν αμφίβολη.

O «Greak Freak» είχε τραυματιστεί στο ξεκίνημα του αγώνα εκείνου. Έβγαλε όμως, κανονικά το ματς. Μετά το παιχνίδι πάντως, είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παρκέ.

Τελικά όμως, ο ηγέτης των Bucks δεν καταλάβαινε τίποτα και έτσι θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του για να πάρει τη νίκη και να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης.