Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, ο Scott Foster θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της διαιτητικής τριάδας στο σημερινό Game 6 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Milwaukee Bucks και Phoenix Suns, ένας άνθρωπος που δε φέρνει ιδιαίτερο… γούρι στον ηγέτη των φιλοξενούμενων, Chris Paul.

Πιο συγκεκριμένα, σε 17 ματς καριέρας στα Playoffs με τον εν λόγω διαιτητή, ο άσος των «Ήλιων» μετράει μόλις 2 νίκες (12% επιτυχία), ενώ ταυτόχρονα έχει 11 συνεχόμενες νίκες τα τελευταία 8 χρόνια!

Ουσιαστικά, η τελευταία του νίκη έλαβε χώρα το 2013 με αντίπαλο τους Memphis Grizzlies όταν ο CP3 ήταν ακόμα μέλος των LA Clippers, ενώ η πρώτη το 2008 -όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα των New Orleans Hornets (νυν Pelicans)- απέναντι στους Dallas Mavericks του Dirk Nowitzki.

Έκτοτε, δεν έχει πετύχει έστω και μια επιτυχία με τον Foster παρόντα, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως στους φετινούς Τελικούς έχει ηττηθεί ήδη μια φορά από τους Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ταυτόχρονα, στην τρέχουσα postseason μετράει ήδη 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, μια επίδοση που τον έχει αναγκάσει να δηλώσει τα εξής:

 

«Αν στοιχημάτιζα…

11 ματς στη σειρά.
11 ματς στη σειρά».

 

Oι άλλοι 2 διαιτητές θα είναι οι Eric Lewis και Tony Brothers.