Ο προπονητής των Milwaukee Bucks, Mike Budenholzer, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και το αν κάποια στιγμή θα νικηθεί ο Covid-19 και το ΝΒΑ θα ξεκινήσει και πάλι. Από την άλλη, όμως, ο coach των Bucks επισήμανε ότι όλοι στα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν λειτουργούν  με τη σκέψη ότι το «λουκέτο» στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη θα είναι οριστικό.

Η σκέψη που κάνουν όλη στην ομάδα, που σάρωνε μέχρι την διακοπή, είναι ότι η χρονιά θα ξαναρχίσει κάποια στιγμή. Βέβαια, ο Budenholzer τόνισε ότι ίσως να είναι σκληρές οι αποφάσεις που θα πάρει η Λίγκα και ο Adam Silver για το φετινό πρωτάθλημα, μιλώντας έμμεσα φυσικά για οριστικό… κατέβασμα των ρολών.

Αναλυτικά ο προπονητής των Milwaukee Bucks, Mike Budenholzer, είπε: «Ο οργανισμός των Bucks λειτουργεί και έχει τη νοοτροπία ότι θα παίξουμε. Νομίζω πως είναι σημαντικό για τους παίκτες και για όλους τους ανθρώπους των Bucks να σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Ο Adam Silver και η λίγκα θα πάρουν ενδεχομένως σκληρές αποφάσεις. Θα κάνουν όμως, το καλύτερο για όλους».

Τα «Ελάφια» σάρωναν ως την διακοπή, ήταν πρώτα στην Ανατολή με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ ως εκείνη την στιγμή, καθώς μετρούσαν 53 νίκες και 12 ήττες και έκαναν όνειρα ακόμα και για τον τίτλο.