Οι Chicago Bulls ξεκίνησαν με όλες τις βλέψεις να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν, ωστόσο οι τραυματισμοί των Caruso, Ball (εκτός από Γενάρη) και τα όποια άλλα προβλήματα αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τους στέρησαν την ευκαιρία να προχωρήσουν αρκετά.

 

Ήδη στις τάξεις των «Ταύρων» έχουν ξεκινήσει την αναζήτησή τους για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σ’ ένα σύνολο με ήδη έναν καλό «κορμό» και φυσικά πρώτο τους μέλημα αποτελεί η στελέχωση της ρακέτας. Ο Nikola Vucevic δεν απέδωσε τ’ αναμενόμενα, αφού τόσο η επιθετική του δυστοκία σε ουκ ολίγα παιχνίδια, όσο και η αμυντική του… «ανυπαρξία» έκαναν τη ρακέτα του Σικάγο να… παραπαίει..

Έτσι, οι εξάκις πρωταθλητές ΝΒΑ «γλυκοκοιτάζουν» τις περιπτώσεις των Rudy Gobert (Jazz) και Mitchell Robinson (Knicks), με τον πρώτο ν’ αποτελεί τον καλύτερο αμυντικό στη θέση του και έναν παίκτη φόβητρο -υψομετρικά- και τον δεύτερο να προσφέρει επιθετικά και να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά και στην άμυνα.

Σίγουρα αν καταφέρουν οι Bulls και αποκτήσουν έναν εκ των δύο θα φτιάξουν μια πολύ ισχυρή frontline, με τον Patrick Williams, φυσικά, να προορίζεται για βασικός στη θέση «4».