Με την τετράδα των Αντετοκούνμπο, Allen, Portis και Holiday σε μεγάλη βραδιά, οι Milwaukee Bucks κατάφεραν να περάσουν για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών από το Chicago και επικρατώντας των τοπικών Bulls με το ευρύ… έκαναν πολύ εύκολα το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά για τον πρώτο γύρο των Playoffs της ανατολικής περιφέρειας -με τα “Ελάφια” να χρειάζονται πια μόνο μια νίκη για περάσουν στα ημιτελικά, όπου και θα συναντήσουν το νικητή του ζευγαριού μεταξύ των Boston Celtics και των Brooklyn Nets (3-0 προς το παρόν).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μεστός για ακόμα ένα παιχνίδι στην postseason και αγγίζοντας το τριπλ νταμπλ με 32 πόντους, 17 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν φυσικά ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής για την ομάδα του -που για ακόμα ένα ματς εμφανίστηκε δίχως τον Khris Middleton, o οποίος αναμένεται να χάσει ακόμα δύο περίπου εβδομάδες.

Το κενό του όμως καλύφθηκε εξαίσια από τον Grayson Allen, με τον νεαρό σουτέρ να είναι συναρπαστικός για δεύτερο σερί ματς κόντρα στους “Ταύρους” και να μετράει 27 πόντους με 6-7 τρίποντα αλλά και 3 κλεψίματα σε 28 μόλις λεπτά παρουσίας στο Illinois!
Παράλληλα, η επίδοση του σήμερα είχε και ιστορική χροιά, με τον απόφοιτο του Duke να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των “Ελαφιών” με 5 τουλάχιστον τρίποντα σε δύο συνεχόμενα ματς στα Playoffs! 

 

 


 


 

Από την άλλη μεριά, για τους γηπεδούχους, που βρίσκονταν σταθερά πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ξεχώρισε η αστοχία των DeRozan και LaVine που έμειναν μόλις στο 15-36 σουτ εντός πεδιάς και το 2-10 από την περίμετρο, την ίδια στιγμή που όλη η ομάδα ήταν τραγική επιθετικά με 39% ευστοχίας γενικότερα και 28% στο τρίποντο…

Στα άσχημα νέα της ημέρας, ο Alex Caruso τραυματίστηκε για δεύτερη φορά φέτος κόντρα στους Bucks και αποχώρησε νωρίς νωρίς από το παιχνίδι.. . 

 


 

Tα 12λεπτα: 22-25, 41-56, 74-90, 95-119

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

 

 

 

Αναλυτικά τα σκορ της σειράς:

Game 1: Bucks – Bulls 93-86
Game 2: Bucks – Bulls 110-114
Game 3: Bulls – Bucks 81-111
Game 4: Bulls – Bucks 95-119
Game 5: Bucks – Bulls 27/4
Game 6*: Bulls – Bucks 29/4
Game 7*: Bucks – Bulls 1/5

*αν χρειαστεί