Δεν υπήρχαν πολλοί γκαρντς στις απαρχές της χιλιετίας με πιο γρήγορα πόδια, φονικότερο χέρι και αστείρευτο πάθος από τον Carlos Arroyo, ο οποίος τόσο στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ όσο και στον κόσμο του ΝΒΑ πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του επί σειρά ετών μέχρι και το 2016, όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με τα χρώματα της Barcelona.

Ωστόσο, οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Πουερτορικανού άσου ήταν πάντοτε πολύ κοντά στο μονοπάτι του στους χώρους του αθλητισμού και δη του μπάσκετ, με τον βετεράνο γκαρντ να έχει στην κατοχή του τόνους κομματιών και δίσκων ως τραγουδιστής της reggeaton!

Φυσικά όμως, το απόλυτο κατόρθωμά του στο χώρο των τεχνών δεν είναι άλλο από την παρουσία του στη Νέα παραγωγή της Apple TV “The Greatest Beer Run Ever”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες στις οθόνες της διεθνούς φήμης streaming πλατφόρμας.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ταινίας δεν είναι άλλος από τον Zac Efron, που μετά τα High School Musical δείχνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το επάγγελμα του ηθοποιού πρώτης τάξης με αρκετά σημαντικά πράγματα στο portfolio του, ενώ στην ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Joanna Malloy παίζουν ακόμα και οι Bill Murray και Russell Crowe.

Ο Arroyo λοιπόν, θα ντυθεί ηθοποιός έχοντας μάλιστα σημαντικό ρόλο στην ταινία καθότι υποδύεται έναν στρατηγό στο Βιετνάμ, όπου εξελίσσεται το μεγαλύτερο μέρος της υπόθεσης, και θα βρεθεί δίπλα σε μερικά από τα ιερά τέρατα του Χόλιγουντ!