Οι Bucks το έκαναν πάλι το θαύμα τους! Οι πρωταθλητές έκαναν νέο break στη Βοστώνη και πήραν πάλι το πάνω χέρι στη σειρά με 3-2 νίκες, ελπίζοντας πλέον να… καθαρίσουν την μπουγάδα στο “σπίτι” τους, στο 6ο ματς, ώστε να προκριθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους Τελικούς της Ανατολής.

Μέχρι τότε, πάντως, δείτε μερικά στοιχεία που ξεχώρισαν από το Game 5…

ΘΕΑΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!

Γίνονται και στο ΝΒΑ. Ένας θεατής στο TD Garden έριξε μπουκάλι προς τον πάγκο των Bucks, την ώρα που ο χρόνος μηδενιζόταν, μερικές στιγμές μετά το κλέψιμο του Jrue Holiday στον Marcus Smart στο κέντρο του γηπέδου.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ HOLIDAY

Παρεμπιπτόντως, ο Holiday έγινε ο πρώτος παίκτης τα τελευταία 25 χρόνια, που κατέγραψε στη στατιστική του ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα ενός αγώνα Playoffs!

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MIDDLEΤΟΝ

Ο Γιάννης Ανιτετοκούνμπο, από τη μεριά του, έγινε επίσης ο πρώτος τα τελευταία 25 χρόνια στα Playoffs που είχε 7/7 σουτ μέσα από τη ρακέτα σε ένα δωδεκάλεπτο. Το έκανε στο 2ο, όταν σημείωσε 19 από τους 40 πόντους του, κρατώντας τα “ελάφια” μέσα στο παιχνίδι.

“Greek Freak” ήταν επίσης υπεύθυνος για την ατάκα της βραδιάς: Την εκστόμισε, όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Khris Middleton: «Μακάρι να επιστρέψει, ώστε να πάρω ρεπό για ένα χρόνο. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί αυτό; Θα εξαφανιζόμουν. Θα πήγαινα σ’ ένα ελληνικό νησί με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο».

ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

Η πιο άτυχη θεατής του 5ου αγώνα ήταν μία νεαρή, που είχε θέση πίσω από το ένα καλάθι. Κι αυτό διότι μπροστά της καθόταν ο ύψους 2.29μ. Tacko Fall! Αυτός ήταν ο λόγος που ένας από τους υπάλληλους του TD Garden της έδωσε ένα μαξιλάρι, ώστε να μπορεί (;) να παρακολουθήσει καλύτερα το παιχνίδι!