Μία ημέρα πριν από τα 32α γενέθλιά του ο Russell Westbrook (έγινε γνωστό ότι) απαίτησε ανταλλαγή από το Houston και καταπώς φαίνεται θα την πάρει. Μάλιστα, μία ομάδα που αναμένεται να διεκδικήσει σοβαρά τον σούπερ σταρ των Rockets είναι οι Charlotte Hornets.

Σύμφωνα με τον Shams Charania, δημοσιογράφο του Stadium, η ομάδα του Michael Jordan προβάλλει ως σοβαρός διεκδικητής του Westbrook, ο οποίος θέλει να φύγει από τη σκιά του James Harden και να αλλάξει περιβάλλον. Τρία συμβόλαια που εικάζεται ότι θα μπουν στην κουβέντα για πιθανή ανταλλαγή του Westbrook είναι αυτά του Terry Rozier, του Nicolas Batum και του Cody Zeller, το θέμα όμως είναι να ενδιαφέρουν και τους -υπό ανοικοδόμηση- Rockets.

Θεωρείται δύσκολο οι “σφήκες” να δώσουν στα ανταλλάγματα κάποιον από τους νεαρούς παίκτες που αποτελούν τον κορμό τους, δηλαδή τους Devonte’ Graham, P.J. Washington, Miles Bridges και Malik Monk. Ένα άλλο πρόβλημα είναι το συμβόλαιο του “Russ”, το οποίο έχει διάρκεια άλλα τρία χρόνια και συνολική αξία 132 εκατομμύρια δολάρια.