Ο Dawson Gurley έγινε γνωστός στο ΝΒΑ πριν από πέντε χρόνια λόγω της τεράστιας ομοιότητας που έχει με τον Klay Thompson. Φυσικά και το εκμεταλλεύτηκε. Όχι μόνο για να προωθήσει το κανάλι του στο YouTube, αλλά και για να ξεγελάει τους άνδρες της ασφάλειας και να κόβει ελεύθερα βόλτες στο Chase Center σαν παίκτης των Warriors!

Όλα αυτά, πάντως, μόλις τελείωσαν για τον “Fake Klay”, όπως τον αποκαλούν στο Σαν Φρανσίσκο. Ο ίδιος γνωστοποίησε το βράδυ του 5ου τελικού με τους Celtics, ότι οι Warriors του απαγόρευσαν επ’ αόριστον την είσοδο στο Chase Center, κατηγορώντας τον ότι ξεγελούσε επανειλημμένως την ασφάλεια του σταδίου.

Ο Gurley δεν αποκλείστηκε όμως μόνο από τους αγώνες των Warriors. Όπως ενημερώθηκε μέσω επιστολής, δεν του επιτρέπεται πλέον η είσοδος στο Chase Center ούτε για να παρακολουθήσει αγώνες της G-League, του WNBA και της 2Κ League, ακόμα κι αν πρόκειται για κάποια συναυλία ή μία έκθεση!

Συν τοις άλλοις, η διοίκηση του Chase Center “προειδοποιεί” τον εν λόγω fan, ότι μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του. Πώς αντέδρασε ο ίδιος; Πέραν του ότι ανάρτησε το γράμμα στο Twitter, εν συνεχεία σχολίασε τον αποκλεισμό του με το εξής μήνυμα: «Άξιζε να χάσω 10 χιλιάδες δολάρια σε εισιτήρια και να αποβληθώ για την υπόλοιπη ζωή μου; Σίγουρα. Ήμουν παίκτης του ΝΒΑ για 10 λεπτά αδερφέ»!