Μετά την εύκολη σε γενικές γραμμές ήττα των Milwaukee Bucks των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο από τους Knicks στη Νέα Υόρκη, σειρά πήραν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της φετινής Christmas Day στα παρκέ του ΝΒΑ.

Η αρχή έγινε στο Denver, εκεί όπου οι εν ενεργεία πρωταθλητές Nuggets λύγισαν στο τέλος την αντίσταση των Golden State Warriors παρά το γεγονός πως είχαν σε πολύ μέτρια εκτελεστικά βραδιά τον Nikola Jokic (4-12 σουτ, 18-18 βολές). Παρά τα μεγάλα ματς των Podziemski (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα) και Wiggins (22 πόντοι, 7-11 σουτ, 2-4 τρίποντα, 6-6 βολές) οι Πολεμιστές θα πλήρωναν εν πολλοίς την ηχηρή αστοχία των Curry – Thompson που τα… έσπασαν με 10-33 σουτ και 6-23 τρίποντα.

Στη συνέχεια σειρά πήρε το παραδοσιακά μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου, με τους Boston Celtics παίρνοντας πολλά από την πεντάδα – φωτιά των Tatum, Brown, Porzingis, White και Holiday να αλώνουν το ΛΑ στην 100η τους διαχρονικά κόντρα με τους Lakers, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Davis με 40 πόντους και 13 ριμπάουντ αλλά σε εξαιρετικά μέτρια τον LeBron εκτελεστικά (5-14 σουτ, 16 πόντοι με 17 επιθέσεις).

Τέλος, στα δύο τελευταία χρονικά παιχνίδια της φετινής ημέρας των Χριστουγέννων, τόσο οι Dallas Mavericks με 50αρη Luka Doncic όσο και οι Miami Heat λύγισαν τους Phoenix Suns και τους Philadelphia 76ers, αντίστοιχα.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της σημερινής ημέρας (25/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (26/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Tags:
ΝΒΑ