Όταν οι Clippers υποστήριζαν προ ημερών, ότι ο Paul George αποτελεί μέρος της ομάδας τους για πολλά χρόνια, προφανώς δεν έκαναν πλάκα. Σύμφωνα με το ESPN, η ομάδα του L.A. επέκτεινε για άλλα τέσσερα χρόνια το συμβόλαιο του All-Star forward, προσφέροντάς του το (μάξιμουμ) ποσό των 190 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η επέκταση θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2021-22 για τον έξι φορές All-Star φόργουορντ, ο οποίος θα πάρει 35,4 εκατομμύρια για την φετινή αγωνιστική περίοδο, την προτελευταία με βάση το τρέχων συμβόλαιό του. Ο George είχε player option για την επόμενη χρονιά, αλλά οι Clippers δεν τον άφησαν να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου να πάρει την απόφασή του, ρισκάροντας να τον χάσουν στην ελεύθερη αγορά.

Ο 30χρονος φόργουορντ θα έχει πλέον την οψιόν να μείνει ελεύθερος στο νέο συμβόλαιό του, αλλά τη σεζόν 2024-25, σε τέσσερα χρόνια.

Η πρώτη του χρονιά στους Clippers δεν ήταν ακριβώς όπως την ονειρευόταν, καθώς η ομάδα του L.A. αποκλείστηκε από τους Nuggets στα Playoffs, παρότι προηγήθηκε στη σειρά με 3-1 νίκες. Ο ίδιος είχε 21,5 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 29,6 λεπτά κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 43,9% συνολικά, με 41,2% στα τρίποντα και με 87,6% από τη γραμμή των βολών.