Ο Paul George είναι ένας από τους αθλητές του ΝΒΑ που κατά καιρούς έχει ακούσει πολλά για την επίδοσή του στα Playoffs, με το προσωνύμιο Pandemic P να τον καθορίζει στην περσινή “φούσκα” της λίγκας στο Ορλάντο.

Ωστόσο, φέτος είναι συγκλονιστικός και στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν για τους Los Angeles Clippers -τον σοβαρό τραυματισμό του Kawhi Leonard– o George βγήκε μπροστά και οδήγησε την ομάδα του στο προβάδισμα στην ημιτελική σειρά της Δύσης με τους Utah Jazz και στις 2 ευκαιρίες προκρίσεις (3-2).

Χθες, ο πρώην παίκτης των Pacers και των Thunder μέτρησε 37 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες σε 40 αγωνιστικά λεπτά, και από κοινού με τους Marcus Morris Sr. (25 πόντοι, 10-16 σουτ, 3-4 τρίποντα) και Reggie Jackson (22 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) χάρισαν τη νίκη με 119-111 στο LA!

 

 

 

 

 

Ταυτόχρονα, πολύ θετική και κομβική παρουσία είχαν οι Batum και Mann με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κλεψίματα αθροιστικά, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως οι Clippers σούταραν με 50% από το παρκέ και με 40% από το τρίποντο.

Από την άλλη μεριά, ο Bojan Bogdanovic ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μορμόνων με 32 πόντους και 9-17 τρίποντα, αλλά η τρανή αστοχία του Donovan Mitchell (21 πόντοι με 19 σουτ) δεν επέτρεψε πολλές ελπίδες νίκες στη Utah

 

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.