Οι Los Angeles Clippers βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο πριν την αναμέτρηση με τους Utah Jazz, αφού μετά το πέρας των δύο πρώτων παιχνιδιών της μεταξύ τους σειράς για τα ημιτελικά της Δύσης, οι “Μορμόνοι” προηγούνταν με 2-0 στις συνολικές νίκες.

Τότε όμως, ανέλαβαν δράση οι Kawhi Leonard και Paul George!

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο σταρ των γηπεδούχων μέτρησαν 34 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, και 31 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο κόντρα στους Jazz και επανέφεραν ξανά την ομάδα τους στη διεκδίκηση της πρόκρισης μετά από δύο οριακές αποτυχίες στη Salt Lake City.

 

 

 

Εκτός των δύο σταρ τους ωστόσο, οι Clippers βρήκαν στο πρόσωπο των Batum και Jackson υπέρλαμπρες λύσεις, με τους δύο ρολίστες τους να πετυχαίνουν από 17 πόντους με 12-17 σουτ και 9-12 τρίποντα αθροιστικά, και διαιώνισαν την τρομερή τους φετινή παρουσία σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι.

 

 

 

Από την άλλη μεριά, ο Donovan Mitchell ήταν ο μοναδικός διακριθέντας για τους Jazz, που μοίρασαν μόλις 15 ασίστ για 13 λάθη, με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ η διθυραμβικότητα της αστοχίας των Clarkson και Bogdanovic (23 πόντοι με 34 σουτ συνολικά και 5-14 τρίποντα) στέρησε πολλά στον οργανισμό της Utah.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.