Οι Dallas Mavericks -μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια που έκλεψαν στο LA– κατάφεραν να εκκινήσουν μαγικά και την 3η αναμέτρηση της μεταξύ τους σειράς στο Τέξας με τους Los Angeles Clippers, αφού κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 30-11 στα μέσα της πρώτης περιόδου!

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν σταδιακά να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ροκανίσουν μια τεραστίων διαστάσεων διαφορά, ειδικότερα αν ληφθεί υπ’ όψη και το γεγονός ήδη βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο του αποκλεισμού.

Με κύριους πρωτεργάτες τους Kawhi Leonard (36 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες) και Paul George (29 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), η ομάδα του Χόλιγουντ κατάφερε ουσιαστικά να κλείσει τον αγώνα με ένα σερί της τάξης του 29-0 και να επικρατήσει με 118-108, μειώνοντας την προημιτελική σειρά στο 1-2.

 

 

 

 

Από την αντίπερα όχθη, ο Luka Doncic ήταν μαγικός εν γένει με 44 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ αλλά και τραγικός από τη γραμμή των βολών, όπου αστόχησε συνολικά 6 φορές σε 13 απόπειρες, αλλά και 3 όταν το παιχνίδι ξέφευγε στο ύστατο πεντάλεπτο του ματς.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.