Χωρίς τον Kawhi Leonard αναμένεται να παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στους Phoenix Suns, αφού ο έμπειρος forward δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δεξί του γόνατο.

Πλέον, με τη σειρά στο 1-2 κατά τους και τον Chris Paul των «Ήλιων» ετοιμοπόλεμο, οι Clipps βρίσκονται για ακόμα μια φορά με την πλάτη στον τοίχο του αποκλεισμού, αφού σε ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο ήττας τους σήμερα το βράδυ (04:00, Cosmote Sport 4), θα χρειάζονται πλέον 3 νίκες σε 3 ματς για να περάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Klaw υλοποιεί φέτος μερικά από τα καλύτερα ματς Playoffs της καριέρας του, αφού σε 11 παιχνίδια (έχει χάσει 4 έως τώρα) μετράει 30 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα ανά 39 αγωνιστικά λεπτά, την ίδια στιγμή που σουτάρει με το εξωφρενικό 57% εντός πεδιάς, αλλά και με 39% από τη ζώνη του τριπόντου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως στα 4 αυτά ματς που έχει απωλέσει ο πρώην παίκτης των Spurs και των Raptors, το LA αριθμεί 2 νίκες και 2 ήττες.