Ο Mark Cuban προστέθηκε στην αλυσίδα των ανθρώπων του ΝΒΑ, που έχουν αρχίσει να απαισιοδοξούν για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, που αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας λόγο της λαίλαπας του coronavirus, που κάνει φονική επέλαση και στις ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης των Dallas Macericks ήταν αισιόδοξος πριν λίγες μέρες ότι το αμερικανικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι κάποια στιγμή. Εκείνη η αισιοδοξία, όμως, δείχνει να χάθηκε και ο Cuban δεν δείχνει πια σίγουρος για το μέλλον της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης των Mavericks το έδειξε αυτό ξεκάθαρα σε δηλώσεις που έκανε στο ESPN.

Ο Cuban τόνισε ότι δεν ξέρει πότε και αν θα ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στο ΝΒΑ. Από την άλλη, πάντως, ανέφερε, ότι οι Αμερικανοί έχουν ανάγκη τον αθλητισμό και στο Βόρειο Τεξας, που είναι η βάση και το προπύργιο των Mavs όλοι έχουν ανάγκη να δουν και πάλι την ομάδα να παίζει.

Αναλυτικά ο Mark Cuban ειπε στο ESPN:
«Δεν έχω ιδέα πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως θα μπούμε σε μία είδους απομόνωση και πως δεν θα ρισκάρει κανείς σε θέματα υγείας. Δεν θα παίξω με την υγεία των παικτών και των υπαλλήλων μας.

Η Αμερική αυτή τη δύσκολη στιγμή έχει ανάγκη τον αθλητισμό, θέλουμε να ενθουσιαστούμε με κάτι. Να υποστηρίξουμε κάποιον. Στο Βόρειο Τέξας όλοι έχουν ανάγκη να δουν τους Mavericks στο παρκέ ακόμη κι αν είναι από την τηλεόραση αφού θα είναι άδειες οι εξέδρες. Το έχουμε ανάγκη».