Ήταν ο πρώτος, με το που διακόπηκε το πρωτάθλημα, που βγήκε… μπροστά και δήλωσε πως θα πληρώνει κανονικά τους εργαζόμενους του.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη των Dallas Mavericks, Mark Cuban που κατά καιρούς έχει ακούσει διάφορα για τον ιδιόρρυθμο και εκρηκτικό χαρακτήρα του. Σήμερα φιλοξενήθηκε στο CNN όπου μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε ότι «κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει τον μισθό του. Και δεν έχει να κάνει με επιλογή, αλλά επειδή αυτό είναι το σωστό!» και συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχουν άνθρωποι όπως οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης οι οποίοι δεν παίρνουν το credit που τους αναλογεί και ας βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Μόλις ολοκληρώσαμε ένα πρόγραμμα με τους Μάβερικς και θα ανταμείψουμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να πάνε στη δουλειά γνωρίζοντας ότι κάποιοι φροντίζουν τα παιδιά τους. Θα συνεργαστούμε με διαφορετικές οργανώσεις που μπορούν να τα ελέγχουν όλα αυτά. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Έτσι, οι άνθρωποι που μπορεί να μην είχαν δουλειές πριν, τώρα δεν θα είναι μόνο σε θέση να βρουν δουλειές αλλά θα συνεργάζονται με οργανώσεις παιδικής μέριμνας έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας να μπορέσουν να εργαστούν γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι εντάξει».