Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως μια ομάδα που πραγματοποιούσε μεγάλη δυναστεία τα τελευταία 4 χρόνια στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ, φέτος δεν κατάφερε να “ξεκολλήσει” από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο λόγος για τους Golden State Warriors. Ο αστέρα τους Steph Curry παραχώρησε συνέντευξη στο Bleacher Report, στην οποία αναφέρθηκε στην επιστροφή της δυναστείας αυτής και εστίασε στο γεγονός πως υπάρχουν ακόμα στην ομάδα τόσο ο ίδιος, όσο και οι Klay Thompson και Draymond Green στο πλευρό του.

Υπενθυμίζουμε πως οι “Πολεμιστές” τα τελευταία 5 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής χρονιάς που δεν έχει ολοκληρωθεί, έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΒΑ 3 φορές. Ωστόσο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία και πέρσι κόντρα στους Toronto Raptors

Η ατυχία από τότε έχει παραμείνει στους Warriors. Τότε στους τελικούς έχασαν από σοβαρούς τραυματισμούς τόσο τον τρομερό τους σκόρερ Kevin Durant, όσο και τον σουτέρ τους Klay Thompson. Το ίδιο συνεχίστηκε και φέτος, καθώς ο Steph Curry τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και για λίγο καιρό μάλιστα έμειναν έξω και καταλυτικοί παράγοντες για την ομάδα του Steve Kerr όπως ο Draymond Green και ο D’Angelo Russell.

Δείτε τι δήλωσε ο Steph Curry:

«Ξέρουμε ότι δεν τελειώσαμε. Εγώ, ο Κλέι και ο Ντρέιμοντ δεν τελειώσαμε. Είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Ίσως είναι διαφορετικό, ίσως υπάρχουν νέα πρόσωπα, αλλά θα παλέψουμε και θα το κάνουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θα είμαστε σε καλή κατάσταση γιατί έχουμε το κατάλληλο DNA και την χημεία».

Δείτε το σχετικό βίντεο: