Πως το έλεγε εκείνο το παλιό λαϊκό τραγούδι; «Το πουλάω το σπίτι». Ο Anthony Davis φυσικά και δεν το ξέρει το τραγούδι αυτό. Το σπίτι πάντως, το πουλάει. Ο σταρ των Lakers έβαλε πωλητήριο στη μυθική και λουξάτη έπαυλη που έχει στο Λος Αντζελες. Αυτό φυσικά έβαλε φωτιά σε σενάρια που λένε ότι φεύγει από την ομάδα. Τα σενάρια αυτά, όμως, δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον αυτό λένε πολλοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι, αλλά και παλιοί παίκτες του ΝΒΑ, που είναι πλέον σχολιαστές σε μεγάλα δίκτυα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης της ομάδας του Λος Αντζελες αποφάσισε να πουλήσει για 7.995.000 δολάρια την έπαυλή του. Μιλάμε για μια μυθική και τεράστια βίλα 16.000 τετραγωνικών με πέντε κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, μια μαγική πισίνα και κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Αμέσως όλοι άρχισαν να λένε ότι ο Davis ετοιμάζεται να φύγει από την ομάδα. Ο παίκτης των Lakers μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αμέσως όμως, άρχισαν να διαψεύδονται τα σενάρια αυτά από πολύ κόσμο.

Η έγκυρη δημοσιογράφος Rachel Nichols τόνισε ότι ο Αμερικανός δεν φεύγει και το σπίτι το πουλάει γιατί δεν μένει εκεί. Είναι μακριά από τις εγκαταστάσεις των Lakers και για τον λόγο αυτό είχε νοικιάσει ένα άλλο σπίτι κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μάλιστα έδινε ενοίκιο 50.000 δολάρια τον μήνα.

Με το σκεπτικό της Nichols τάχθηκαν και οι τέως παίκτες του ΝΒΑ και νυν σχολιαστές αμερικανικών δικτύων, Paul Pierce και Kendrick Perkins.

Κι αυτοί είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Davis στους Lakers και μάλιστα τόνισαν ότι όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα.

Η ΜΥΘΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ANTHONY DAVIS