Το… τσεκούρι του πολέμου έχει θαφτεί για τα καλά μεταξύ των Kevin Durant και Russell Westbrook, οι οποίοι από πολύ καλοί φίλοι και συμπαίκτες στους Oklahoma City Thunder μέχρι και το καλοκαίρι του 2016 έβαλαν στον πάγο τη σχέση τους μετά και την απόφαση του πρώτου να πάει στους Golden State Warriors, με τους δύο θρύλους του ΝΒΑ να δείχνουν πως τα πηγαίνουν πολύ καλά τελευταία αν και είναι φέτος αντίπαλοι για πρώτη φορά στα Playoffs.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Game 3 της σειράς των Phoenix Suns με τους Clippers στο Los Angeles, ο KD στάθηκε στη γραμμή των βολών για να “καθαρίσει” την υπόθεση “νίκη” κόντρα στους γηπεδούχους, με τον Westbrook να φαίνεται πως του λέει κάτι σε μια απόπειρα αποσυγκέντρωσής του. Ωστόσο, η απάντηση του Durant ήταν για… Όσκαρ, με τον υψηλόσωμο forward να τονίζει στον άλλοτε συμπαίκτη του πως δεν θέλει… μπλεξίματα.

 

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

https://twitter.com/HoHighlights/status/1649285416535588864?s=19

 

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, ο μεν Durant μετράει στην εν λόγω σειρά 27 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 συνολικά κλεψίματα/τάπες κατά μέσο όρο, ενώ ο “Brodie” αριθμεί 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες ανά βραδιά.