Ο Andre Drummond προχώρησε σε βαρύγδουπες δηλώσεις σε μέσο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τον εαυτό του. Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν αρκετά τις επόμενες ημέρες. 

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά ο σέντερ των Cleveland Cavaliers:

«Θα λέω πάντα πως είμαι ο κορυφαίος rebounder στην ιστορία. Δεν τοποθετώ κάποιον πάνω από εμένα. Πάντα θα νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος όλων. Ακόμα και αν είναι λάθος αυτό, θα συνεχίσω να το δηλώνω».

Ο Andre Drummond η αλήθεια είναι πως αποτελεί σίγουρα έναν εκ των κορυφαίων ριμπάουντερ αυτή τη στιγμή στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ. Φέτος μάλιστα έγινε και ανταλλαγή από την ομάδα που έχει διαπρέψει όλα αυτά τα χρόνια τους Detroit Pistons, και πήγε στους Cleveland Cavaliers, με τους οποίους τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εφικτό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο όσον αφορά το άμεσο μέλλον και κάποια πρόκριση στα Playoffs του ΝΒΑ.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του μετράει 13,8 ριμπάουντ μ.ο. ανά παιχνίδι, ενώ συγκεκριμένα φέτος σε 57 παιχνίδια συνολικά μετράει 15,2 ριμπάουντ μ.ο. ανά αγώνα. Παράλληλα φέτος μετράει και 17,7 πόντους και 2,7 ασίστ. Σίγουρα ο Drummond έχει αποδείξει την αξία του στο παρελθόν, ωστόσο η δήλωσή του ήταν “εκωφαντική” για τους υπόλοιπους σταρς του ΝΒΑ

Ωστόσο, ακόμα βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας, καθώς πιο πάνω βρίσκονται οι Wes Unseld,  Mel Daniels, Nate Thurmond,  Jerry Lucas, Bob Pettit, Bill Russell και φυσικά ο Wilt Chamberlain. Αυτή ωστόσο είναι η λίστα των κορυφαίων ριμπάουντερ ανά αγώνα. 

Στη λίστα με τα συνολικά ριμπάουντ βρίσκεται στην 74η θέση με 8.288 ριμπάουντ. Ενώ στην 1η θέση εκεί βρίσκεται ξανά ο “θρύλος” του ΝΒΑ Wilt Chamberlain με 23924.