Αυτές τις ημέρες όλοι εκφράζουν τη γνώμη τους για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου. Σειρά πήρε ο Kevin Durant, ο οποίος θεωρεί ότι ο LeBron James άξιζε περισσότερο το βραβείο από τον Ελληνα σούπερ σταρ, παρά τα καλύτερα στατιστικά που είχε από το “Βασιλιά”.

«Το κριτήριο είναι η κανονική περίοδος και το καταλαβαίνω αυτό. Ωστόσο, αισθάνομαι έτσι όπως αισθάνεστε και εσείς. Νομίζω πως θα έπρεπε να αξιολογούν ολόκληρη τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων και των playoffs. Αν συμπεριλάβεις τα playoffs, τότε ο Bron θα ήταν εύκολα ο MVP. Όμως καταλαβαίνω γιατί βγήκε ο Γιάννης MVP, με τους κανονισμούς που ισχύουν. Τα νούμερά του είναι τρελά», τόνισε σε Podcast ο Durant, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη πέρυσι.

Ο 32χρονος, πια, φόργουορντ υπέγραψε στους Brooklyn Nets τον Ιούλιο του 2019, εντούτοις ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα τους σε επίσημο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που τον είδαμε στο γήπεδο ήταν τη σεζόν 2018-19 ως μέλος των Golden State Warriors. Είχε 26,0 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ και 1,1 κόψιμο κατά μέσο όρο.