Ο Kevin Durant και ο Draymond Green δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν φίλοι. Πλέον, όμως, δεν είναι ούτε άσπονδοι εχθροί, όπως συνέβαινε εδώ και περίπου τρία χρόνια και συγκεκριμένα μετά τον καυγά τους το Νοέμβριο του 2018, ο οποίος στάθηκε μετέπειτα και η αφορμή, ώστε ο “KD” να αποχωρήσει από τους Warriors.

Καταπώς φαίνεται, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν 33 μήνες αργότερα. Οι δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες με την Εθνική ΗΠΑ συμφιλιώθηκαν και αυτό απέδειξαν με τη συνέντευξη που έκαναν για το Bleacher Report, όπου έριξαν την ευθύνη στη διοίκηση των Warriors για τον καυγά τους εκείνη την περίοδο!

Διαβάστε το σχετικό διάλογο:

Green: «Από τη στιγμή που αποχώρησες, συνέχεια με κλωτσούν στον κ..ο. Πόσο σε ανάγκασε ο τσακωμός, η διαφωνία μας, να αποχωρήσεις από τους Warriors;»

Durant: «Δεν ήταν τόσο ο τσακωμός, ήταν ότι ο Steve Kerr και ο Bob Myers συμπεριφέρθηκαν σα να μην έγινε κάτι. Ένιωσα ότι ήταν σοβαρή κατάσταση για την ομάδα. Έβλεπα το Last Dance, όταν επέστρεψε ο Scottie Pippen και όλοι του είπαν ότι τα σκάτωσε. Αυτό χρειαζόμασταν κι εμείς, να μας πει κάποιος ότι τα κάναμε μαντάρα. Η επικοινωνία ήταν σημαντική, αλλά δεν δείξαμε κάτι τέτοιο».

Green: «Όταν γυρίσαμε από το Λος Άντζελες, έμεινα στο αυτοκίνητο για μια ώρα. Μου είπαν ότι έπρεπε να απολογηθώ, απάντησα ότι θα σου μιλήσω, αλλά είπαμε να προσπαθήσουμε το επόμενο πρωί. Τους εξήγησα ότι η κατάσταση είχε χαλάσει. Ήταν θέμα δικό μου και δικό σου.

Κατά τη γνώμη μου, ναι, τα σκάτωσαν. Μου είπαν ότι θα με τιμωρήσουν για έναν αγώνα και ξέσπασα σε γέλια, ο Myers απάντησε ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Ήταν αστείο αυτό που έκαναν. Έπαιξες με τον Westbrook, που κάποιες φορές το παρακάνει, με εμένα, που το παρακάνω, με τον Irving, που το παρακάνει, με τον Harden, που το παρακάνει»,