Όπως μεταδίδουν μέσα στις ΗΠΑ, οι Cleveland Cavaliers βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Rajon Rondo από τους Los Angeles Lakers -με την αρμάδα του Ohio να κινείται πολύ άμεσα και δυναμικά για να κλείσει την πληγή που άφησε πίσω του ο τραυματισμός του Ricky Rubio, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλη τη σεζόν.

Παράλληλα, αν και έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ανταλλάγματα, πρέπει να αναφερθεί το γεγονός πως επειδή λαμβάνει το Veterans’ Minimum συμβόλαιο ο πρώην All Star με τους Boston Celtics, οι Cavs δε χρειάζεται να προσφέρουν καν κάποιον παίκτη τους στους «Λιμνανθρώπους», οι οποίοι θα κερδίσουν τη γέννηση μιας θέσης για μια παραμονή είτε του Darren Collison είτε του Stanley Johnson, που είχαν υπογράψει 10ήμερα συμβόλαια πριν από λίγες ημέρες.

Φέτος, πριν μπει στο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό, ο έμπειρος playmaker πρόλαβε να εμφανιστεί σε 18 ματς του LA και να μετρήσει 3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής, αλλά αναμένεται να συναντήσει ανανεωμένο ρόλο και playing time στον 9ο σύλλογο της πλούσιας καριέρας του.

 

 

UPDATE: O Rajon Rondo είναι επίσημα παίκτης των Cleveland Cavaliers, με τους Los Angeles Lakers να παίρνουν τον Denzel Valentine.